Luftvärmeaggregat ACJB elvärme 6kW

Specialpris 28 925,00 kr 30 925,00 kr inkl. moms
1 - 2 arbetsdagar
Art.nr
3380

Luftvärmeaggregat AJCB - elbatteri 6kW 

Ersättningsaggregatet till Fläkt Woods gamla Bahco ACJ-aggregat är luftvärmeaggregat ACJB. ACJB kan fås med el- eller vattenbatteri samt är utrustad med en fläkt med EC-motor
Regleringen är steglös både el- och vattenbatteri. Stosar, skruvhål för upphängningsbeslag, el-anslutning och eventuell röranslutning för vattenbatteri överensstämmer med det gamla aggregatet.
 
Hölje
Innerhöljet görs av galvaniserad plåt och ytterhöljet produceras av vitlackad plåt samt med mellanliggande 25 mm Cleantec-isolering. 
 
Fläkt
Fläkten drivs av en tyst och mycket energisnål EC-motor. Den är lätt att ta ut vid service och underhåll. Den har steglös varvtalsreglering beroende på värmebehovet.
 
Eftervärmare
Aggregatet har vatten- eller elvärmare. Effekten regleras steglöst på el- och vattenbatteriet. Elbatteriet har inbyggd pulser medans vattenbatteriets vattenflöde sköts av en elektriskt styrd styrventil.
 
Filter
Aggregatet är utrustat med ett finfilter av klass M5 samt ett grovfilter av klass G3.

Styrutrustning
En elektronisk styrenhet styr aggregatet. Driften av eftervärmare och fläkt sköts av den inbyggda styrenheten.

Fläktstyrning 
Via kontrollpanelen kan två driftslägen väljas: ”HEMMA” används för normalt flöde ”FORCERING” används när man vill köra fläkten på fullfart för att bära ut maximalt med värme, t ex om man har en braskamin. Återgång sker automatiskt efter 120 minuter.

Kontrollpanelen RDKZ-41-1, som kan placeras på valfri plats, har en pilknapp som används för att välja önskat driftsläge. Aggregatet levereras med en 1,4 m kontrollkabel. Som tillbehör finns ytterligare kontrollkabel med 10 m längd.

Temperaturreglering 
Styrenheten i aggregatet styr eftervärmaren till att hålla inställd temperatur.

Larm 
Kontrollpanelen har en indikering för larm. Denna indikerar när det är dags att byta filter.

Mått
Längd: 1150mm
Bredd: 580mm
Höjd: 290mm
Vikt: 55kg

Teknisk anvisning

 

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Luftvärmeaggregat ACJB elvärme 6kW
Ditt betyg
Copyright © 2023 Soliduct AB