• FRAKTFRITT 1800 KR

Soliduct AB (Ventilation.se) grundades 2006. Vi tillverkar, importerar och säljer ventilations- och skorstensprodukter. Till en början bestod dessa av lasersvetsade gastäta produkter i såväl varmförzinkat som rostfritt utförande. Sedan 2005 är vi dessutom generalagenter för Vento, en av Europas största tillverkare av pressade cirkulära ventilationsprodukter.

Vår affärsidé är att erbjuda marknaden ett stort sortiment ventilations- och skorstensprodukter av god kvalité till attraktiva priser. Genom vår webshop erbjuder vi möjligheten att köpa våra produkter direkt på Internet. Detta innebär att vi på ett effektivt sätt tar bort mellanhänder och samtidigt ökar vår tillgänglighet.


Ventilation från Soliduct - när pris är lika viktigt som kvalité!

I vårt stora "Gör-det-själv"-sortiment av ventilationsprodukter hittar du allt från kompletta ventilationssystem till ny skorsten och produkter för skorstensrenovering.

Ventilationsprodukter

Vi kan erbjuda dig ett stort sortiment av ventilationsprodukter som bland annat populära
FTX-aggregat med värmeåtervinning, värmeflyttare och även hela FTX-ventilationsbyggsatser.
Vi säljer ventilationsfilter, takhuvar, fläktar, galler och ventiler. Soliduct utför även ventilationsritningar för dig som själv vill bygga din bostadsventilation.

Utöver detta kan vi erbjuda dig många andra produkter inom ventilation och skorsten.


Sortiment
Webshopen innehåller ett urval av vårt sortiment. Övriga kompletterande produkter offereras gärna på begäran.

Täthet
Samtliga produkter är med god marginal godkända i täthetsklass C. De flesta produkterna uppfyller dessutom kraven i täthetsklass D.

Material
Rör och pressade detaljer är tillverkade i varmförzinkat stål med förzinkningen lägst Z 275.