Flexit

Flexit utvecklar, producerar och marknadsför energieffektiva produkter, tjänster och lösningar för ren och frisk luft till bostäder och kommersiella fastigheter.
Flexit håller till i moderna lokaler i Ørje, Norge och med fabrik i Töcksfors, Sverige. Flexitkoncernen har ca 270 anställda, gör ett gott resultat och omsatte under år 2022 827 miljoner NOK.
Flexit tillverkar FTX-aggregat för lägenheter, småhus, enfamiljshus och mindre kommersiella fastigheter. Utrustade med högeffektiv roterande värmeåtervinnare och lågenergifläktar. Utvecklad för nordiska förhållanden. 

Flexit Nordic ventilationsaggregat är utvecklat för att vara energieffektiv i nordiskt klimat. Passar till lägenheter, småhus, villor och små kommersiella byggnader. Anslutningsmöjlighet för spiskåpa med bypasslösning. Högeffektiv roterande värmeåtervinnare, med temperaturverkningsgrad upp till 85%, och fläktar med låg engeriförbrukning. Styrs som standard via appen Flexit GO och kan kompletteras med olika tillbehör, trådlösa eller kabelbundna, t.ex. fuktgivare, CO2-givare etc.

59 produkter