Telefonsupporten är semesterstängd under veckorna 29 till och med 33. Utleveranser av lagervaror samt besvarande av mail sker som vanligt.

Systemair kanalfläkt prioAir 250 EC-L

Specialpris 5 595,00 kr 6 005,00 kr inkl. moms
Beställningsvara
Art.nr
3580

Systemair prioAir 250 EC-L är en energieffektiv EC-fläkt som är billig i drift och underhåll.

Teknisk information
EC-fläktar är den nya typen av fläktar med EC-motorer som arbetar med mycket lägre energibehov.
Systemair prioAir 250 EC-L styrs steglöst via den inbyggda potentiometern i kopplinsdosan (0-10V). Det är vid sänkning av varvtalet som den största energiminskningen uppnås jämfört med de gamla AC-fläktarna som styrs med tyristor eller transformator. Fläkten har en kompakt konstruktion och arbetar med låg ljudnivå.

Fläkten har integrerad elektronik med motorskydd, vilket ger säker och optimal arbetsgång. Fläkthjulen har aerodynamiskt optimerade blad och styrskenor. Fläktmotorns hölje är lufttät och tillverkat i ett kompositmaterial. (Täthetsklass C enl. EN12237:2003).

Max luftflöde: 577 l/s (2077 m³/h)

Installation
Systemair prioAir 250 EC-L är konstruerad för montering i ventilationskanaler och har en anslutningsstos på minst 25mm för att säkerställa en tillförlitlig anslutning.
Kan anslutas i valfritt läge.
Ska fläkten arbeta i badrum eller andra fuktiga utrymmen anser vi att man bör komplettera med en fuktgivare som startar fläkten vid behov eller kan man styra fläkten till att arbeta en viss bestämd tid med en timer. 

Tillbehör:
Extern Varvtalsstyrning MS EC steglös
Extern Varvtalsstyrning MS EC 4-steg

 

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Systemair kanalfläkt prioAir 250 EC-L
Copyright © 2019 Soliduct AB