Rockwool

ROCKWOOL är världsledande tillverkare av stenullsisolering. Vi erbjuder ett komplett utbud av högpresterande och hållbara isoleringsprodukter för byggnadsindustrin.

Stenullsisolering är tillverkad av den naturliga resursen –vulkanisk sten. Inte bara är det ett naturligt förnybart och hållbart material, det har också en unik kombination av fördelar. Alla våra isoleringsprodukter har enastående brand-, akustiska- och termiska isoleringsegenskaper samt en livslång hållbarhet, vilket gör det till ett hållbart och kostnadseffektivt val.

Ventilation.se säljer Rockwool nätmatta till brandisolering av ventilation, imkanaler och rökkanaler. Brandsäker nätmatta tillverkad av stenull som har en fibersmältpunk på över 1000°C. Nätmattan är beklädd på ena sidan med ett galvaniserat ståltrådsnät som kan forma en stadig men flexibel isolerande matta för använding inom en rad olika områden. Mellan ståltrådsnätet och ullen finns en non-woven-duk. Nätmattan är lätt att hantera och installera, den är även lätt att skära till önskad storlek och kliar nästan inget vid hantering.

2 produkter