Varvtalsstyrning tyristor VRS 1,5A

Specialpris 415,00 kr 692,00 kr inkl. moms
I lager
Art.nr
1256

För ljudjustering i ventilationssystem.

Tyristor/Varvtalsregulator VRS 1,5A för utanpåliggande eller infällt montage, dosa ingår. Denna modell är av hög kvalite och den mest sålda modellen i Sverige.
Avsedd för manuell kontinuerlig styrning av enfasfläktar.Ställbart varvtal  där fläktens lägsta varvtal kan justeras med en skruv under vredet. Flera motorer kan parallellkopplas så länge den sammanlagda strömmen inte överstiger märkströmmen. Försedd med finsäkring och inbyggt termoskydd.

Nyhet: Uppdaterad version som heter SDY. Den nya SDY-serien är mikroprocessorstyrd för att garantera exakt motorstyrning och för att minimera motorljud. Fasvinkelkontroll (Triac-teknik) används för att justera motorspänningen och reglera motorhastigheten. Höljet tillåter infälld montering (IP44) eller ytmontering (IP54).

Passar för montering i normala kopplingsdosor Ø 55 mm och levereras tillsammans med kapsling för utanpåliggande montage. Alla kanalfläktar kan varvtalsstyras med vår tyristor (OBS ej EC-fläktar). Flera motorer kan parallellkopplas så länge den sammanlagda strömmen inte överstiger märkströmmen. 

Isolering: IP 54
Ström: 1,5A

 

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Varvtalsstyrning tyristor VRS 1,5A
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Copyright © 2023 Soliduct AB