Fresh TL80DE-dBS

Specialpris 407,00 kr 550,00 kr inkl. moms
I lager
Art.nr
4023

Fresh TL DE serien är försvinnande snygga väggventiler, fullmatade med teknik, design och funktion. Luftens spridning är noggrant utvecklad, ventilen släpper luften uppåt och åt sidorna. Luften utifrån blandas mycket effektiv med rumsluften, redan någon decimeter från ventilen har den inkommande luften fått en behaglig temperatur.

Oavsett väder och vind bromsar stormsäkringen för höga luftströmmar., vilket bidrar till lägre uppvärmningskostnad jämfört med en traditionell ventil. Stormsäkringen ger god komfort i rummet och minskar risken för drag.

En tumregel för rätt antal ventiler är en i varje sovrum och två i allrum. I vissa fall är det klokt att öka antalet ventiler, om flera sover i samma rum eller om den totala boytan är större än vanligt.
Placering Ventilen placeras högt upp på väggen, cirka 220 cm från golv eller ventilens överkant minst 10 cm från tak.
Golvvärme Ventilen går utmärkt att använda vid golvvärme. Då placeras ventilen minst en meter från fönster för att förhindra kallras, på grund av köldstrålningen genom fönstret.
Element Ventilen bör placeras rakt ovanför värmeelementet. Då utnyttjas den stigande värmen från radiatorn, så kallad konvektionsström.

Ljuddämpande
Diskretdesign
Kondensskyddande konstruktion
Vädersäker
Enkel att underhålla

Teknisk data:

Kapacitet: 7,5 l/s vid 10 Pa 
Invändig del:160x160 mm
Längd: 360 mm       
Håltagning: Ø125 mm
Material: ABS plast 
Färg: Vit (NCS S0502-Y) 

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Fresh TL80DE-dBS
Ditt betyg
Copyright © 2023 Soliduct AB