Telefonsupporten är semesterstängd under veckorna 29 till och med 33. Utleveranser av lagervaror samt besvarande av mail sker som vanligt.

TrygghetsVakten Krypgrund 5.0 >150m²

15 498,94 kr 19 470,00 kr inkl. moms
Art.nr
1894
Detta paket består av:
  3 x TrygghetsVakten Krypgrund 5.0 70m²   + 5 166,31 kr

  15 498,94 kr

  inkl. moms

  Avfuktare för krypgrunder och torpargrunder över 150 kvm. Trygghetsvakten Krypgrund 5.0 är ett komplett skydd mot fukt, lukt och mögel i krypgrunden.

  Avfuktaren är enkel att installera, har en mycket låg energiförbrukning och levereras med marknadens bästa garantier. Enkelt, genialt och baserat på modern forskning. Sju års garanti, TrygghetsVakten Krypgrund är dessutom helt underhållsfri.

  TrygghetsVakten Krypgrund är en miljövänlig termisk luftavfuktare för krypgrund och torpargrund. Avfuktaren är enkel att installera och kräver ingen specialutbildning för att hantera.
  Denna nya versionen av Trygghetsvakt har en enkelledad värmekabel med returströmmen inne i värmekabeln. Detta gör att värmekabeln enbart behöver anslutas i en ände. Med en öppen slinga blir det ofta lättare att installera då man inte behöver tänka på hur kabeln dras tillbaka. Till Trygghetsvakten krypgrund >150m² ingår 3 enheter med vardera 50m värmekabel.

  * Energisnål
  * Underhållsfri
  * Ljudlös
  * Ca 50 års livslängd
  * Enkel att installera
  * Ingen pluggning av ventiler   

  Det centrala hos den patentsökta TrygghetsVakten är en inbyggd dator som med hjälp av temperatur- och fuktsensorer registrerar klimatet i krypgrunden eller torpargrunden. Kontinuerligt beräknar TrygghetsVakten om det börjar närma sig risk för att mögel - eller rötsvampsporer kan växa.
  Om så är fallet hindrar TrygghetsVakten groprocessen från att fullbordas genom att värma krypgrunden eller torpargrunden med en värmekabel. TrygghetsVakten verkar alltså genom att höja temperaturen i utrymmet. När temperaturen stiger sjunker den relativa fuktigheten , vilket är gynnsamt eftersom mögel och rösvamp kan växa vid för allt för hög relativ fuktighet.
  Med tiden så torkar också grunden ur då varm luft kan bära mer fukt än kall luft. Detta innebär att ventilationsluften tar med sig mer fukt ut än vad som kommer in. Principen är densamma som gör att det är torrt inomhus på vintern när värmen är på.

  Levereras fraktfritt direkt ifrån tillverkarens lager!

  Klicka här för information om fler fördelar med Trygghetsvakten.

  Skriv ett eget omdöme
  Du skriver omdöme om:TrygghetsVakten Krypgrund 5.0 >150m²
  Copyright © 2019 Soliduct AB