TrygghetsVakten Krypgrund 3.0 40m²

Specialpris 4 095,00 kr 5 800,00 kr inkl. moms
1 - 2 arbetsdagar
Art.nr
3371

Problem med fukt och mögel i krypgrunden eller vill undvika detta i framtiden så har vi en svensk lösning på problemet som fungerar!

Denna avfuktare är avsedd för mindre krypgrunder, fritidshus, attefallshus eller utrymmen som du vill fuktsäkra som är högst 40m².

Även om du inte har problem idag så har tyvärr förändringen i vädret på senare år visat att problem uppstår väldigt snabbt. Med ett fuktigare klimat ökar riskerna för en mögelskada eller rötskada i krypgrunden. Ett bra och säkert sätt är att försäkra sig mot klimatrelaterade skador är att installera TrygghetsVakten Krypgrund.

Termisk avfuktare för krypgrunder och torpargrunder 10 - 40 kvm eller andra kalla utrymmen som vind. Trygghetsvakten Krypgrund är ett komplett skydd mot fukt, lukt och mögel i krypgrunden. Krypgrundsavfuktaren är enkel att installera, har en mycket låg energiförbrukning och levereras med marknadens bästa garantier. Enkelt, genialt och baserat på modern forskning. Sju års garanti, TrygghetsVakten Krypgrund är dessutom helt underhållsfri.

TrygghetsVakten Krypgrund 3.0 består av en styrautomatik och en värmekable där ena änden av värmekabeln är fast monterad i styrautomatiken.

Vid montering i krypgrund skall marktäckning finnas i grundbotten (marken i grunden).Det bästa är armerad marktäckning eller krypgrundsisolering. Vanlig åldersbeständig byggplast 0,2 mm fungerar också men har sämre hållbarhet och ger ingen isolerande verkan.

Denna nya versionen av Trygghetsvakt har en enkelledad värmekabel med returströmmen inne i värmekabeln. Detta gör att värmekabeln enbart behöver anslutas i en ände. Med en öppen slinga blir det ofta lättare att installera då man inte behöver tänka på hur kabeln dras tillbaka. Värmekabeln är 30 meter.

* Energisnål
* Underhållsfri
* Ljudlös
* Ca 50 års livslängd
* Enkel att installera
* Ingen pluggning av ventiler

Krypgrundsavfuktare 

Det centrala hos den patentsökta TrygghetsVakten är en inbyggd dator som med hjälp av temperatur- och fuktsensorer registrerar klimatet i krypgrunden eller torpargrunden. Kontinuerligt beräknar TrygghetsVakten om det börjar närma sig risk för att mögel - eller rötsvampsporer kan växa.
Om så är fallet hindrar TrygghetsVakten groprocessen från att fullbordas genom att värma krypgrunden eller torpargrunden med en värmekabel. TrygghetsVakten verkar alltså genom att höja temperaturen i utrymmet. När temperaturen stiger sjunker den relativa fuktigheten , vilket är gynnsamt eftersom mögel och rösvamp kan växa vid för allt för hög relativ fuktighet.
Med tiden så torkar också grunden ur då varm luft kan bära mer fukt än kall luft. Detta innebär att ventilationsluften tar med sig mer fukt ut än vad som kommer in. Principen är densamma som gör att det är torrt inomhus på vintern när värmen är på.

Levereras fraktfritt direkt ifrån tillverkarens lager!

Klicka här för information om fler fördelar med Trygghetsvakten.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:TrygghetsVakten Krypgrund 3.0 40m²
Ditt betyg
Copyright © 2021 Soliduct AB