Save Touch-display vit - Systemair

Specialpris 2 530,00 kr 3 297,00 kr inkl. moms
Slutsåld
Art.nr
4019

OBS!

Save touch finns för närvarande inte i lager hos leverantören utan endast Save light går att beställa som kontrollpanel. Vi erbjuder våra kunder att låna en Save touchpanel för att driftsätta och konfigurera aggregatet, därefter kan aggregatet styras med Save lightpanelen. Save touchpanelen returneras sedan med den bifogade retursedeln inom 7 dagar. Önskar man låna en touchpanel mailar man oss och det går även bra att låna en vid ett senare tillfälle om man till exempel ska driftsätta aggregatet vid en annan tidpunkt än direkt i samband med köp.

SAVE touch-display passar Systemairs FTX-aggregat Save-serie och är fullversionen av kontrollpanel för väggmontering som ansluts till deras bostadsaggregat. Modern display som finns i färgerna svart och vitt.

Bostadsaggregaten i SAVE-serien har en ny effektivare styrning och med den användarvänliga touch-panelen ges en bra överblick och kontroll över bostadsaggregatet, samt förenklar uppstart och konfigurering av interna eller externa givare för behovsstyrd ventilation.

Med snabbvalsmenyn kan man med ett tryck välja hemma/bortaläge, vädring eller tryckkompensering t.ex. vid användning av separat köksfläkt. Larm och driftval syns direkt i SAVE displayen.

Mer information
Passar till Systemair
Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Save Touch-display vit - Systemair
Ditt betyg
Copyright © 2022 Soliduct AB