Krypgrundsavfuktare A 250 Pro

13 268,00 kr inkl. moms
1 - 2 arbetsdagar
Art.nr
2760

Krypgrundsavfuktare A 250 Pro är designad att ta bort fukt från ditt hem och det effektivt även vid låga temperature. Kan användas i en mängd olika miljöer för att reducera en för hög fukthalt som kan ge fukt och mögelproblem i väggar, imma på fönster etc. Sorptionsavfuktaren är speciellt avsedd för placering i kryp- eller torpargrunder och vindsutrymmen men även avsedd för torkning av vattenskadade betongsulor torkrum och tvättstugor.

AirGreen A250 Pro består av en sorptionsrotor, B-hjulsfläkt samt värmare av PTC-element, en frånluftskanal för fuktmättad luft och två luftkanaler för torr luft. Fuktmättad luft sugs in i fläkten där den avfuktas och förs ut genom frånluftskanalen till utsidan av byggnaden. Ett lätt undertryck uppstår som gör att frisk luft tas in och ger en förbättrad luftkvalitet i hela byggnaden. Torr och varm luft sprids i byggnaden via torrluftskanalerna.

AirGreen A250 Pro har en intelligent styrutrustning med en mängd inställningar för att optimalt arbeta i olika förhållanden. Avfuktning kan ske kontinuerligt eller styras efter olika kurvor med två fasta inställningsnivåer på luftfuktigheten. Avfuktarens fläkt kan styras på olika sätt beroende av temperaturen eller önskemål på genomluftning i byggnaden. Avfuktaren har en trådbunden display som kan placeras upp till 10 meter från avfuktaren. På displayen visas normalt temperatur, fukt och om avfuktning pågår eller om det är torrt i byggnaden. Displayen kan även visa hur avfuktaren är inställd att arbeta eller om skyddet för överhettning har löst ut och stängt av avfuktaren. Kan kopplas upp mot Internet. Användaren kan följa avfuktningsprocessen i sin smarta telefon, webbplatta eller PC. Till internetenheten kan olika enheter koppla upp sig, till exempel, som prober för att mäta fuktighet och temperatur i en fuktskadad betongsula. Torkprocessen kan enkelt tas fram i diagramform för utskrift eller annan bearbetning.

• Klarar avfukta upp till 200 kvm
• Ljudnivå (3m) 52dB
• Avfuktningskapacitet vid 20C grader 60% RF är 19l/dygn
• Styrs via hygrostat och extern display
• Vikt 11kg
• Dimensioner: 351B x 188D x 500H mm

• 5 års garanti

Ingår i paketet:
1 st Sorptionsavfuktare 
1 st Display med 10m kabel
1 st Slang för våt/varm frånluft, diameter 63 mm, 1,5m 
1 st Gallerplåt för montering utanpå väggen ovan markytan
1 st Plåtstos för montering på gallerplåten
2 st Buntband för fastsättning av slangen på stosarna

Ska avfuktaren andvändas som krypgrunsavfuktare se A 250 PRO krypgrundsslangsats

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Krypgrundsavfuktare A 250 Pro
Ditt betyg
Copyright © 2023 Soliduct AB