Draftbooster rökfläkt

Specialpris 4 983,00 kr 6 195,00 kr inkl. moms
Endast 5 kvar
I lager
Art.nr
3077

En Draftbooster-skorstensfläkt är en elektrisk fläkt. Den installeras ovanpå skorstenen och ser till att din vedeldade braskamin får tillräckligt med luft för att problemfritt brinna rent under hela dagen. Draftboostern skapar ett undertryck i skorstenen och eliminerar därmed de problem som kan uppstå när man använder fast bränsle.

När skorstensfläkten är på plats och används skapar den ett vakuum, vilket gör att röken dras ut genom skorstenen istället för att komma in i hemmet. Med hjälp av denna teknik kan du på ett praktiskt sätt få kontroll över draget i din skorsten. Därefter är det fritt fram för dig att i lugn och ro njuta av den värmande elden från din braskamin.

 

Kan du inte få drag i din vedeldade braskamin?

  • Är det svårt och tar tid att tända elden i din braskamin?
  • Är glaset på din vedeldade braskamins dörr fullt av sot?
  • Kommer rök ut från braskaminen (särskilt när du fyller på bränsle)?
  • Luktar det rök och sot när du använder din vedeldade braskamin?

Det naturliga draget i skorstenen är sällan tillräckligt

  • Det finns inte nog med luft i ett dragfritt hem, och det är mycket vanligt att braskaminen inte får luft så det räcker.

Få luft igen

  • Med en Draftbooster får en vedeldad braskamin hjälp att åter andas! Det blir lättare att få igång en eld och du undviker lukten av sot och rök inomhus.
  • Med Draftboostern installerad är det upp till dig att bestämma när det behövs extra drag i skorstenen. Du justerar det enkelt med den medföljande PÅ/AV-fjärrkontrollen.

Lägg Draftboosterns PÅ/AV-fjärrkontroll bredvid tevens fjärrkontroll och njut av de klara och rena flammorna i din braskamin!

Ljudnivån på 10 meters avstånd är endast 25dB.

 

Se filmen över hur lätt draftbooster är att installera

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Draftbooster rökfläkt
Ditt betyg
Copyright © 2023 Soliduct AB