OBS! Vår telefonsupport är tillfälligt stängd på grund av begränsad bemanning.

Systemair SAVE VTR 150/K
Specialpris 29 468,00 kr 33 250,00 kr inkl. moms
1 - 2 arbetsdagar
Art.nr
3113
inkl. moms

OBS!

Save touch finns för närvarande inte i lager hos leverantören utan endast Save light går att beställa som kontrollpanel. Vi erbjuder våra kunder att låna en Save touchpanel för att driftsätta och konfigurera aggregatet, därefter kan aggregatet styras med Save lightpanelen. Save touchpanelen returneras sedan med den bifogade retursedeln inom 7 dagar. Önskar man låna en touchpanel mailar man oss och det går även bra att låna en vid ett senare tillfälle om man till exempel ska driftsätta aggregatet vid en annan tidpunkt än direkt i samband med köp.

Anpassad för ventilation av mindre hus och lägenheter med en boyta på upp till 100 m².

OBS! Aggregatet måste kompletteras med styrpanel som du hittar under fliken tillbehör. Styrpanel Save Touch finns i vitt och svart utförande.

Den integrerade spiskåpan är försedd med tryckknappar för spjäll, forcering och belysning.

Ett tryck: Spjället öppnas vid matlagning

Två tryck: Forcerar ventilationen

Tre tryck: Stänger spjället i spiskåpan och aggregatet återgår till normaldrift.

Systemair SAVE VTR 150/K har en integrerad spiskåpa och ska placeras ovanför spisen. Aggregatet har utformats för att passa i olika köksmiljöer med en modern design. Aggregatet har dubbla höljen, är helisolerat och har kompletta reglerfunktioner, roterande värmeväxlare med hög verkningsgrad och termostatreglerat elektriskt eftervärmningsbatteri. Energieffektiva fläktar med EC-motorer ger lägre energiförbrukning. Med de här motorerna kan upp till 50 % lägre energiförbrukning uppnås jämfört med AC-lösningar och med bara halva ljudnivån.

Var noga med att göra de olika valen nedan; Effekt på elvärmebatteri, färg och höger-/vänsterutförande.

Ladda ner aggregatets installation och service manual för mer information.

 

  • Högeffektiv roterande värmeväxlare
  • Energieffektiva RadiCal-fläktar med modern EC-teknik
  • Separata inställningar för till- och frånluftsflöde
  • Startguide för enkel idriftsättning
  • Modern design med integrerad spiskåpa
  • Automatiskt byte till sommardrift (utan värmeåtervinning)
  • Behovsstyrd reglering
  • Låg ljudnivå
  • Modbus-kommunikation via RS-485

Systemair SAVE VTR 150/K är anpassad för ventilation av mindre hus och lägenheter med en boyta på 100 m². Frånluften från spiskåpan går genom en egen förbikopplingskanal så att värmeväxlaren inte utsätts för frånluften från köket. 

En startguide gör idriftsättningen enklare och ser till att aggregatet inte körs vid felaktiga förhållanden. Den aktuella inställningen visas med symboler och text på displayen, såsom tilluftstemperatur och fläkthastighet. Inställning av till- och frånluftsflöde görs vid driftstarten men kan även ställas in från menyinställningarna. Timerfunktion för automatiskt byte mellan dag- och nattdrift ingår. Filterperiod kan också ställas in. Larmsignaler indikerar eventuella feltillstånd.

Systemair VTR 150 K har en utgång för reglering av externt varmvatten- eller kylbatteri och förberedda inlopp för behovsstyrd ventilation från externa givare, till exempel CO2, närvarodetektor eller fuktighetsgivare (potentialfri kontakt).

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Systemair SAVE VTR 150/K
Ditt betyg
Copyright © 2022 Soliduct AB