Smart1 Wi-Fi

5 288,00 kr inkl. moms
1 - 2 arbetsdagar
Art.nr
3199

Smart 1 ventilationsaggregat med Wi-Fi för inställning av luftflöde.

Ett litet decentraliserat FTX aggregat som monteras lokalt i rummet. Installationen tar inte mycket mer än en timme och kan genomföras även utan åtkomst från utsidan av huset. Med en värmeåtervinning på över 90% och exceptionellt låg ljudnivå på 22 dBa, som har verifierats i samarbete med Lunds universitet, så fungerar ventilationsenheten utmärkt oavsett vilket rum du väljer att installera den i.

 

Smartvent AB har genom sitt patenterade ventilations-aggregat, en ny ventilationslösning för fastighetsägare som kostnadseffektivt vill återvinna energi, förbättra ventilationen, uppfylla OVK och därmed få ett väsentligt bättre inomhusklimat.

Det lilla ftx-aggregatet fungerar i villor, lägenheter, lokaler, källare, toaletter, sommarhus eller andra tillfälliga boenden som t.ex. byggbodar eller liknande. Tack vare att ventilationsaggregatet arbetar vid mycket låga tryck så möjliggör detta samverkan med eventuell befintlig ventilation i bostaden.

Ventilationsenheten har ett reglerbart flöde från 6-14l/s vilket tillgodoser rekommenderat ventilationsbehov för boendeytor från 10m2 upp till 40m2 (Vid större ytor eller krav på extra låga ljudnivåer installeras flera enheter).

Trots sin lilla storlek så lever aggregatet verkligen upp till sitt namn "Smart" då enheten parallellt arbetar med två fläktar vilket på ett effektivt sätt motverkar tryckförändringar i bostaden.

Smart 1 har en innovativ regenererande keramisk värmeväxlare som gör att det inte finns någon risk för kondens eller frysning även vid mycket låga utetemperaturer.
Levereras med rör avsett för väggtjocklek från 20mm upp till 420mm. Röret till Smart1 kan förlängas i steg om 500mm upp till flera meter vid behov. En förlängningssats finns som tillbehör och ökar rörets längd med 500mm.

Klicka här för monteringsinstruktioner och här för App-instruktion.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Smart1 Wi-Fi
Ditt betyg
Copyright © 2021 Soliduct AB