Det är begränsad framkomlighet till vår telefonsupport. Mail besvaras med en viss försening.

Heru 200 T EC

Specialpris 33 998,00 kr 39 625,00 kr inkl. moms
1 - 5 arbetsdagar
Art.nr
2904
inkl. moms

Ventilationsaggregat Östberg HERU 200 T EC med likströmsfläktar är konstruerat för till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Luftmängd +/- 184l/s vid 200Pa (max 370m² rekommenderas).

Genom att återvinna värmen i frånluften med en roterande värmeväxlare så sjunker energiåtgången för uppvärmning kraftigt. Ventilationsaggregatet har en temperaturverkningsgrad på upp till 86 % vilket gör att den tar tillvara på en större del av den värme som annars går förlorad med frånluften. Dessutom blir den nya luften som är på väg in i huset uppvärmd av frånluften och på det sättet så slipper man kalldrag. De som investerar i FTX-aggregat får igen sin investering på några år genom att energiförbrukningen minskar och man får en mycket bra inomhusmiljö vilket innebär många positiva effekter.

Ventilationsaggregat HERU 200 T EC kan användas i villor, kontor, lägenheter m.m. där stora krav ställs på:

- hög temperaturverkningsgrad
- låg energiförbrukning
- låg ljudnivå
- hög driftsäkerhet

HERU 200 T EC - har en roterande värmeväxlare, av icke hygroskopisk typ och tillverkad av aluminium, placerad centralt i aggregatet. Värmeväxlaren har en temperaturverkningsgrad på upp till 86 %.

- har radialfläktar med B-hjul och underhållsfria EC-ytterrotormotorer som är anslutna med snabbkontakter och är lätta att ta ur för rengöring.
- är försett med inbyggd pulser för reglering av el-eftervärmebatteri, värmebatteri och kylbatteri.
 - levereras med brännbart kassettfilter F7 som standard.
- har en trådlös manöverenhet för drift och övervakning.
- har aggregathölje av dubbel galvaniserad stålplåt med 17 mm mellanliggande isolering.
- levereras med inbyggd elektrisk eftervärmare 2300 W.  

HERU 200 T EC placeras i varmt utrymme, t.ex. tvättstuga eller förråd.

FTX-aggregatet är fjärrstyrt via en trådlös manöverenhet. Manöverenhetens räckvidd är ca 50 meter. Vid speciella förhållanden (tjocka betongvalv med kraftig armering) kan den antenn som normalt är placerad bredvid aggregatet flyttas till en plats närmare manöverenheten. Manöverenheten används för att ställa in samtliga parametrar för reglerfunktionerna, manöverenheten ger också information om aggregatets aktuella status.

 

Ventilationsaggregat HERU®200 T EC är fjärrstyrd via en trådlös manöverenhet. Manöverenhetens räckvidd är ca 50 meter. Vid speciella förhållanden (tjocka betongvalv med kraftig armering) kan den antenn som normalt är placerad bredvid aggregatet flyttas till en plats närmare manöverenheten.
Manöverenheten används för att ställa in samtliga parametrar för reglerfunktionerna, manöverenheten ger också information om aggregatets aktuella status. 

Yttermått: BxDxH (mm) 1152x682x1082
Dimension: Ød 250
Fläkteffekt max: 321W
Vikt: ca 132kg

 

Heru 200 T EC lagerförs inte hos oss utan hos tillverkaren. ”Leveranstid 2-3 dagar” gäller endast efter kontroll med tillverkaren om de har Heru 200 T EC i lager. Det går även att själv bygga om aggregatet på ca 10 minuter till valfritt utförande.

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Heru 200 T EC
Ditt betyg
Copyright © 2021 Soliduct AB