Fresh Intellivent P

Specialpris 1 463,00 kr 2 120,00 kr inkl. moms
I lager
Art.nr
1914

Badrumsfläkten Fresh Intellivent P är ersättaren till den populära Fresh Intellivent 2.0.

KAMPANJ!
Gäller så länge lagret räcker

Se även vårt 2-pack till ett förmånligt pris

Efter flera års produktutveckling kan Fresh AB presentera en svensk världsnyhet inom ventilationsområdet. Fresh Intellivent är en badrumsfläkt med inbyggd intelligens som styr funktionen enligt varje familjs duschvanor och varje badrums unika behov. 


Badrumsfläkt Fresh Intellivent har högre prestanda och lägre ljudnivå än andra fläktar och är utrustad med en stor mängd nya funktioner. Genom en helt ny design och en teknik som gör att den utan modifiering kan installeras var som helst i hela världen, sätter Intellivent en ny standard inom produktområdet.

Resultatet av Intellivent är bättre inomhusmiljö, friskare badrum och ökad komfort. Läs mer om produkten här: Produktbeskrivning Fresh Intellivent

• En modell alla funktioner
• Tystast endast 21 dB(A)
• Rensbar enkel att hålla ren
• Hög kapacitet 134 m³/h
• Intelligent självjusterande fuktstyrning

Livslängd
Tack vare Fresh Intellivents lågvoltsmotor som har en drifttid på cirka 60 000 timmar ökar livslängden upp till fem gånger i jämförelse med en vanlig fläkt. Vi är så säkra på kvaliteten på Fresh Intellivent att vi lämnar fem års garanti.

Kommunikation
Intellivent talar hela tiden om vad den gör genom en LED-lampa i olika färger. Blå lampa betyder att fläkten arbetar med att evakuera den farliga fukten: gul lampa att tidsstyrningen är aktiverad: lila lampa att den helautomatiska vädringsfunktionen är inkopplad.

 

Fresh Intellivent - Den tystaste fläkten

Lågvoltsmotorn har extremt tysta kullager och arbetar närmast ljudlöst. Du som tidigare använt en fläkt med konventionell växelströmsmotor kommer knappt att märka att din Intellivent är igång. Fresh Intellivent är idag den tystaste fläkten på marknaden.

Rensbarhet

En mycket efterfrågad funktion som vi nu introducerar är att du kan öppna fläktens centrum och få fri passage till kanalen. Med snäpplås och ”swing-out” - funktion kan du enkelt rengöra kanalen och gallret på fasadens utsida.

Styrpanelen
Intellivents basfunktioner kan du styra och förstå utan handbok. När fläkten ansluts till ström, utför den också ett självtest där alla styrpanelens LED-lampor testas och motorns funktion provas. Styrpanelens knappar håller för minst en miljon knapptryckningar. Inbyggd varvtalsreglering Fresh Intellivent har en inbyggd varvtalsreglering som styr fläktens kapacitet när tidsstyrningen är inkopplad. Vid kontinuerlig gång kan fläkten gå på ett lågt, mycket tyst varvtal. När fläkten sedan känner av fukt startas den funktion och det varvtal du valt, antingen Silent eller Max mode.

Vädringsfunktion
Fresh Intellivent har en funktion som innebär att om fläkten varit inaktiv under 26 timmar kör den ett vädringsprogram under 60 minuter för att vädra ut och byta luften i badrummet. Funktionen gör att du slipper instängd, unken lukt i badrummet när du har varit borta under en längre tid. Kallrasskyddsfunktion Vid risk för kallras vid väggmontage, låt fläkten gå på konstant lågfart.

Energiförbrukning
Tack vare att Intellivent drivs av en lågvoltsmotor har energiförbrukningen kunnat begränsas rejält. Fläkten förbrukar enbart fem watt, ungefär en tredjedel av vad konventionella badrumsfläktar behöver.

Tillbehör:
Väggenomföring Fresh YVG 100

Skriv ett eget omdöme
Du skriver omdöme om:Fresh Intellivent P
Ditt betyg
Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!
Copyright © 2021 Soliduct AB